W bereikbaar 1

Bereikbaarheid Verkadefabriek op 23 september 2023

Verkade Fabriek Den Bosch
Boschdijkstraat 45
5211 VD 's-Hertogenbosch

Kom je op de fiets?

Op P1, achter het pand van de Verkadefabriek zijn fietsenrekken aanwezig. 

Kom je met de auto? 

  • Parkeren in ‘s-Hertogenbosch is duur. Rondom de Verkadefabriek zijn drie parkplaatsen (P1, P2 en P3) te vinden. Hier betaal je per uur €1,95.  
  • P1 is achter het pand, P2 is aan de Tramkade en P3 is aan de Veemarktweg. (https://www.verkadefabriek.nl/contact/bereikbaarheid
  • Op de P1 zijn parkeerplaatsen voor mensen met een handicap, dit is vlakbij de ingang van de Verkadefabriek.  .

Let ook goed op waar je parkeert, er is maar beperkt plek beschikbaar in de omgeving en er wordt streng gecontroleerd.

Een andere mogelijkheid is parkeren bij de P+R Zaltbommel. (Oude Stationsweg 71 en 17). Vanaf hier loop je naar het station om de trein naar ‘s-Hertogenbosch te nemen. Er gaat elk half uur een trein naar ‘s-Hertogenbosch (reistijd ca tien minuten). 

  • Ook bij de P+R Vught kun je gratis parkeren (Stationsstraat 29). Vanaf hier loop je naar station Vught. Er gaat elk half uur een trein naar ‘s-Hertogenbosch (reistijd vijf minuten) 

Lopend vanaf station: 

  • Het is tien minuten lopen vanaf station ‘s-Hertogenbosch. Ons advies is dan ook om met de trein te komen. Kijk op www.ns.nl naar de treintijden. 
  • Als je het station uitloopt zie je een rotonde: je slaat linksaf en daarna tweede straat linksaf. (Niet de tunnel). Vervolgens een klein stukje doorlopen en dan weer rechtsaf. Deze straat blijf je doorlopen, tot je bij een bocht komt. Daar sla je weer rechtsaf. Als het goed is, sta je dan recht tegenover de Verkadefabriek. Let op met oversteken. (Er komt nog een filmpje van de route). 
  • Google maps is je vriend: tik in: Verkadefabriek, Boschdijkstraat 45, ‘s-Hertogenbosch.  

© Werelddovendag 2023

Webdesign/webdevelopment: Birdhouse Solutions