W Leefstijlwereld 1

Leefstijlwereld

Hier vind je de broodnodige ontspanning via massages, (tafel) opstellingen, Chi Neng Qicong, meditaties en/of creatieve workshops. Sommige in gebaren, andere in gesproken taal, altijd vertaald door tolken zodat iedereen alles kan volgen.

Opening Mirjam Halkes

11:15 - 11.30     CLUBZAAL

Als mede-eigenaar van Welopstellingen is Mirjam gewend om mensen via geleide meditatie te helpen aarden en een intentie voor de dag neer te zetten. Een mooie manier om samen aan werelddovendag te beginnen. ze heeft al meerdere dove en slechthorende mensen begeleid en/of opgeleid en stemt af wat de beste manier is om mee te kunnen doen. Meer informatie over Mirjam  vind je op www.welopstellingen.nl. Mirjam heeft ook een rol in de maatcshappelijke opstelling en is later op de dag ook beschikbaar als coach voor de 1 op 1 tafelsessies waarbij ze via tafelopstellingen zaken kan duiden die je ontwikkeling in de weg zitten en/of tips geven om op een andere manier naar het leven te kijken. Vrije inloop; zorg je dat je op tijd bent om aan te kunnen sluiten? De deur sluit nl zodar de meditate begint en gaat pas weer open als deze is afgelopen. dit om de sessie niet te verstoren.

Massage

Massages

11:15 - 17.00   ATELIER      (doorlopend op inschrijving )

Zoals de meesten van jullie iedere dag ervaren, draait de wereld op volle toeren en is het niet voor iedereen makkelijk om te blijven staan in de hedendaagse maatschappij. Als je dan ook nog eens een uitdaging hebt qua gehoor, visus of iets anders ben je de hele dag in touw om alles bij te kunnen benen. Moeilijk om te ontspannen, ook voor je lijf. Om je daarbij een handje :) te helpen hebben we een team van masseurs en voetreflexologen bereid gevonden om jullie GRATIS te masseren.

Om iedereen gelijke kans te geven op een (stoel) massage zullen we per masseur een intekenlijst maken waar je op in kan tekenen bij de inschrijfbalie die je vindt tegenover de kassa bij de ingang naar de Serre. Er zijn 10 masseurs met verschillende behandelingen van rond een half uur. Handmassage, voetmassage, helende aanraking, nek en schouder massages. Sommige door de kleding heen. We zullen in aanloop naar werelddovendag ook iets publiceren over deze massages zodat je beter weet wat je kunt verwachten. De massages zijn voor iedereen! Tolken zijn in de buurt om te vertalen.

Maatschappelijke opstelling

11:30 - 12.45     CLUBZAAL

Margreet Joosen (www.margreetjoosen.nl) en Mirjam Halkes ( www.welopstellingen.nl) kaarten bepaalde maatschappelijke thema's aan en zullen geinteresseerden meenemen in de wonderlijke wereld van opstellingen. Wat speelt er in de onderstroom? Beleef deze mooie werkvorm op een laagdrempelige manier en schrijf je in om gratis te kunnen ervaren wat opstellingen voor je kan betekenen. als je je inschrijft kan dat zijn als inbrenger of representant, niets moet, alles mag. Nou ja bijna alles ;-)
Er zijn 35 plaatsen beschikbaar. Onder de video kun je je opgeven voor deelname. Gewoon doen!Ilse jobse

Meditatie door Ilse

12.45 - 13.15     CLUBZAAL

Veelzijdige Ilse (website) neemt ons mee in een geleide meditatie. Op haar enthousiaste manier nodigt ze mensen uit een hartsverbinding te maken. Meditatie helpt stress verminderen en maakt ruimte voor creativiteit.  Vrije inloop. ook hier zijn de deuren tijdens de sessie gesloten.

Chi

Chi Neng Qigong

13.15 - 14.45     CLUBZAAL

Tom en Andre zijn beide teachers  Chi neng level 1.  De van oorsprong Chinese beweginsleer heeft beide veel gebracht en ze zien ook mooie resultaten terug bij hun studenten. Naast de zorg voor je lichaam, de bewegingen houden het lijf soepel en recht, heeft de leer directe invloed op hoe je de wereld waarneemt en de mate waarin je rust kunt ervaren. We zijn heel blij dat we deze mooie vorm van ontspanning en ontwikkeling naar een breder publiek kunnen brengen via deze twee heren die bereid zijn een gratis workshop van 1,5 uur aan te bieden voor 30 personen. Meld je snel aan en pak je kans want vol is vol !

    VOL    
Coach

Persoonlijke coachingsgesprekken

14.45 - 16.30     CLUBZAAL

Verschillende coaches en therapeuten zitten klaar om samen te kijken of je iets zou willen en kunnen aanpassen om je leven-nog- fijner te maken. Je kunt de zaal binnenlopen en plaats nemen aan een tafel naar keuze. Zo kun je kiezen voor tafelopstellingen, mediumschap, coaching ,helend tekenen, coachin bij gehoorverlies, of gewoon een goed gesprek. Tolken zijn in de zaal en je kunt er eentje "reserveren" in de modaliteit die je het meest prettig vindt; NGT, NmG of schrijftolk.  Als de tafels bezet zijn kun je in de ruimte wachten tot er een plekje vrij komt. Uiteraard wacht je in stilte om de gesprekken van de anderen niet te storen. Dus ook geen gewapper ;-).

HAASNOOT

Creatieve workshop rondom verlies

15.30 - 16.30     VILLA

Creatieve workshop door Marjan Haasnoot

In deze workshop leer je delen, van wat voor verlies dan ook, op een manier die bij jou past.  Marjan Haasnoot (website) werkt als Coach & verlies-en rouwtherapeut. Ze merkt dat men in de praktijk weinig deelt over hoe men zich werkelijk voelt. Toch zorgt delen voor meer verbinding tussen mensen. Daarom zoekt ze in deze workshop samen met jou naar manieren om vorm te geven aan een verlies: m.b.v.tekenen, krassen, plakken, scheuren, wat ook maar bij je past. Je hoeft niets  over je verdriet te vertellen, maar het mag wel.  Workshop is gratis, er is plek voor 18 deelnemers.

Dromenvanger

Workshop dromenvangers maken

16.30 - 17.30     VILLA

Margreet ( www.margreetjoosen.nl ) laat zien hoe je de mooiste dromenvangers maakt in je eigen stijl.

Nooit gedacht dat je na Werelddovendag je dromen zou kunnen vangen met je zelf gestylde dromenvanger toch? Als je dit graag wilt kun je maar beter snel aanmelden want er is plek voor 14 gelukkigen. Gratis deelname.

     VOL   

Gezamenlijke afsluiting Leefstijlwereld

16.30 - 17.00     CLUBZAAL

Gezamenlijke afsluiting onder leiding van een ademcoach

Meer info volgt

© Werelddovendag 2023

Webdesign/webdevelopment: Birdhouse Solutions