W Wereldkeuken 1

Wereldkeuken

Bakken met Cas, koken volgens de Armeense keuken en een demonstratie waarin Martijn van Heesch laat zien hoe eten smakelijk gepresenteerd kan worden!

1635344271988

Martijn van Heesch

11.30 - 12.15     STUDIO

Ontmoet Martijn, een privékok met een grote passie voor het opmaken van borden.

Hij toont vol liefde en enthousiasme zijn kunsten tijdens een leuke demonstratie. Iedereen is welkom om te komen kijken naar deze gezellige demonstratie. Martijn laat je drie à vier prachtig opgemaakte borden zien, van voorgerecht tot dessert.
Na de demonstratie is er tijd om vragen te stellen en meer te leren. Mis het niet!  Vrije inloop.

Bakworkshop Cas

12.45 - 15.15     STUDIO

Ontdek de zoete smaken van Limburg tijdens onze bakworkshop Limburgse aardbeienvlaai! 

Tijdens deze boeiende 2 uur durende workshop ga je zelf aan de slag met deeg. 

Je maakt je luchtige banketbakkersroom. Leer de fijne kneepjes van het bereiden van deze zalige vulling, die je vlaai een romige en verrukkelijke smaak zal geven. Je zult versteld staan van hoe gemakkelijk het is om deze klassieke banketbakkersroom zelf te maken. Daarnaast werken we met verse aardbeien. Proef hun sappige zoetheid terwijl je ze kunstig op je vlaai rangschikt. 

We gebruiken alleen de meest verse ingrediënten, inclusief verse aardbeien, om te zorgen dat je de echte smaak van Limburgse aardbeienvlaai herkent. Deze workshop kost € 18,50 p.p. Er zijn 24 plekken

    VOL     
Dolmas

Workshop Armeens koken 

15.30 - 17.15/17.30     STUDIO

Armeense Dolma’s maken met Nvard en haar moeder. 

Tijdens de workshop delen Nvard en haar moeder met liefde hun familie-recepten, die al generaties lang worden doorgegeven, en nemen je mee op een culinaire reis door Armenië. 

Samen met de andere enthousiaste deelnemers ga je aan de slag met het bereiden van de vulling voor de Dolma's. Nvard en haar moeder begeleiden je stap voor stap door het recept.  Deze workshop kost € 17,50 p.p. Er zijn 24 plekken

    VOL    

© Werelddovendag 2023

Webdesign/webdevelopment: Birdhouse Solutions